Yoroi wallet voor Cardano

Er bestaan verschillende wallets voor Cardano (ADA). Eén van die wallets is de Yoroi wallet. Yoroi is een lichte (light) wallet voor Cardano. Het is eenvoudig, snel en veilig. Yoroi is product van Emurgo, ontwikkeld door IOHK. Het volgt de best practices voor software in de branche, inclusief een uitgebreide beveiligingsaudit.. Yoroi is een wallet voor een dagelijkse Cardano gebruiker.

Wat is de Yoroi wallet?

Yoroi is een light wallet voor Cardano (ADA) die beschikbaar is als browserextensie en als mobiele applicatie. Light wallets hoeven de blockchain niet te downloaden of te synchroniseren. Dit betekent dat zodra je de portemonnee opent, er meteen transacties kunnen plaatsvinden, waardoor je ADA kunt verzenden en ontvangen.

Met Yoroi kunnen gebruikers van Cardano (ADA) op hun telefoon ADA beheren. Het is een kleine wallet die snel start, zodat gebruikers binnen enkele minuten kunnen beginnen met het verzenden of ontvangen van ADA. Privé sleutels die aan gebruikers wallets zijn gekoppeld, worden alleen lokaal op het apparaat van de gebruiker opgeslagen en deze gegevens worden versleuteld met een wallet wachtwoord. Privé sleutels worden nooit opgeslagen op centraal gehoste servers. Met ondersteuning in vier talen maakt Yoroi het gemakkelijker dan ooit om ADA te beheren.

Yoroi wallet downloaden

De Yoroi wallet kan als browser extensie of als mobiele app worden gedownload. De mobiele app is gratis te downloaden voor iOS toestellen via de Apple Store en voor Android toestellen via de Google Play Market.

De Yoroi App is klein en kan worden gedownload zonder veel bandbreedte te gebruiken. Bovendien is Yoroi een lichte wallet, wat betekent dat er geen volledige kopie van de blockchain nodig is om op het apparaat van de gebruiker te worden opgeslagen. Dit betekent dat de bandbreedte vereisten voor het gebruik van de wallet ook laag zijn.

Verschil Daedalus en Yoroi

Yoroi is een lichte wallet, wat betekent dat het niet de volledige kopie van de blockchain downloadt. Het maakt verbinding met vertrouwde servers die de volledige kopie van de blockchain hebben. Daedalus is een wallet met volledige node, wat betekent dat het de volledige kopie van de blockchain downloadt, opslaat en valideert, zodat het op een betrouwbare manier kan werken en niet afhankelijk is van centraal gehoste servers. Yoroi kun je daarom als het ware zien als “het kleine broertje van” Daedalus.

Voordelen Yoroi wallet

Veilig

Yoroi is een uiterst veilige wallet. De wallet is gemaakt van de allerbeste code, is grondig getest, gecontroleerd op beveiliging en veel meer of ervoor te zorgen wat Yoroi vlekkeloos werkt. Privé sleutels zijn versleuteld en worden nooit gedeeld met onze servers of externe providers. Hierdoor kunnen privé sleutels nooit openbaar worden gemaakt of worden gelekt of gehacked. Om jouw privacy te beschermen, implementeert Yoroi wallet zelfs geen analyses.

Snel

Yoroi is een lichte waller voor Cardano. Het is niet nodig om de blockchain te downloaden wanneer je de wallet opent. Je bent dus direct klaar om transacties te verzenden en te ontvangen.

Simpel en makkelijk

Yoroi is een software met een eenvoudige structuur en een gebruiksvriendelijke user interface. Yoroi heeft een zorgvuldig ontworpen design en zorgt daarmee voor een goede gebruikservaring. Zowel de app als de browser versie zijn zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik, zelfs voor de minder ervaren gebruikers.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about Cardano updates.

Categories

Related Posts